Bröllopsfotograf


Letar du efter en bröllopsfotograf i Halland eller någon annan stans i Sverige?

Då har du hittat rätt! Jag jobbar som bröllopsfotograf och utgår från Kungsbacka, men tar uppdrag i hela Sverige. Kungsbacka ligger strax söder om Göteborg och norr om Varberg i Halland.

Jakob bröllopsfotograf Göteborg
Jag och min dotter Wilma.

Vem är jag?

Jag heter Jakob Griph och är fotografen bakom J. Griph Photography. Jag bor i Kungsbacka med min fru och våra tre döttrar, men kommer ursprunligen från smålands skogar.

Så länge jag kan minnas har jag älskat foto, och min kamera har varit min trogna följeslagare. Men 2011 tog det en ny vändning då jag fotograferade mitt första bröllop. Sedan dess har jag fortsatt, och jag har som mål att få skapa något unikt och vackert med mina bilder. Att få skapa en berättelse av bröllopsdagen som speglar de speciella ögonblicken och känslorna på ett ärligt och vackert sätt.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur jag arbetar och vad jag gör under fliken frågor + svar.

Letar du efter bröllopsfotograf i Halland?

Vill du komma i kontakt med mig, eller har några funderingar så når du mig på info@jgriphphotography.se eller via kontaktformuläret.

“ Med personliga bilder fångade Jakob stora och små ögonblick av vår dag. Han kom förberedd och fick oss att slappna av och njuta av stunden. ”
- Märtha N.